ONSDAG 1/4 2015 FICK VÅR GOLFANLÄGGNING NYA ÄGARE

Det är före detta ägarna till belysningsföretaget Zobra, Jimmy Johansson och Michael Engstrand, som via bolaget Tallholmens Fastighets AB förvärvat anläggningen av Gunnar Nyberg och Vimmerby GolfAkademi. GolfAkademin och Vimmerby GolfKlubb kommer att bedriva sina verksamheter precis som tidigare.

"Vi i Vimmerby GolfKlubbs styrelse är oerhört glada och stolta över den nya ägarsituationen. Detta skapar en stabil och långsiktig satsning för våra medlemmar, gäster och samarbetspartner. Det finns stora ambitioner att vidareutveckla och förbättra anläggningen och öka trivseln för våra medlemmar och gäster. Vi får all anledning till att återkomma med mer information löpande under säsongen. Det är med stor glädje och framtidstro på vår klubb som vi önskar er alla medlemmar en riktigt skön och glad påsk"!

Vimmerby GKs styrelse